Bulletin

Olemme keskittäneet uutisointimme sähköpostitse toimittetaviin Aldus Bulletin - uutiskirjeisiin, jotka voit lukea alla olevista linkeistä. Tuoreimmat Aldus -uutiset löydät aina ylimmäisestä

Mikäli haluat Aldus Bulletinin jatkossa suoraa sähköpostiisi, niin tilaa uutiskirje tästä

Sähköpostiosoite *
Etunimi
Sukunimi


Aldus-webshop

Aldus on avannut yrityksille nettipohjaisen tilausjärjestelmän marraskuussa 2012.

Verkkotilaus nopeasti ja luotettavasti

Näihin päiviin saakka huonekaluliike Askon markkinointiassistentti Liisa Taisto teki joka kuukausi ison työn tilatessaan Askon 33 huonekalu-myymälän markkinointiaineistot painotalo Alduksesta. Taiston käsien kautta kun kulkivat kaikki markki-nointimateriaalien tilaukset julisteista esitteisiin. Myös Alduksessa tehtyjen tilausten käsittely vei aikaa.

Alduksen ilmoitus sähköisen tilaus-järjestelmän mahdollisuudesta olikin Askolle enemmän kuin mieluisa. Uuden verkossa toimivan järjestelmän ansiosta jokainen Askon myymälä voi tilata kampanja-materiaalinsa suoraan Alduksesta, ja Liisa Taiston hoidettavaksi jää vain tilausten valvonta. Verkkokauppa palvelee Askoa yhtä monipuolisesti ja luotettavasti kuin manuaalinenkin järjestelmä, sillä sinne on luotu lähes 40 tuotetta, joista myymälät voivat valita kulloinkin tarvitse-mansa.

Se missä verkkokauppa päihittää manuaalisen järjestelmän, on nopeus. -Aikaisemmin prosessi tilauksesta valmiiseen paino-tuotteeseen kesti 3-4 viikkoa. Verkkotilausjärjestelmän ansiosta myymälät saavat tuotteensa jopa parissa viikossa! Liisa Taisto kertoo.

Sähköisen tilausjärjestelmän plussat:
- Vähentää sekä Askon että Alduksen työmäärää.
- Nopeuttaa prosessia tilauksesta valmiiseen painotuotteeseen jopa puolet.
- Helpottaa tilausten seurantaa Askossa.
- Toiminnan monipuolisuus ja luotettavuus säilyvät, joustavuus kasvaa.

Lisäinfoa: juhani.saloranta@aldus.fi

 Aldus Oy:ssä on uusi kuorituskone. Meiltä saa nyt postitettavat tuotteet kuoritettuina ja postiintoimitettuina.

 

Alduksen ympäristöohjelma

Kirjapaino Aldus on ensimmäinen suomalainen painotalo, joka yhteistyössä ClimatePartnerin kanssa vähentää sekä omaa että painamiensa tuotteiden hiilijalanjälkeä. Asiakkailleen Aldus tarjoaa mahdollisuuden tilata ympäristöä säästävä painotuote ja osallistua kansainväliseen ympäristöprojektiin.

Aldus tekee ympäristölle hyvää

Vastuullisena painotalona olemme selvittäneet, kuinka suuri hiilijalanjälkemme on sähkön, lämmön ja muun energiankulutuksen perusteella laskettuna. Tästä on hyötyä sekä asiakkaallemme että meille itsellemme, koska vastuullinen tuotanto ei ainoastaan säästä ympäristöä, vaan myös alentaa kustannuksia.
Kohti pienempää hiilijalanjälkeä ja yhä vastuullisempaa toimintaa pyrimme mm. seuraavin keinoin:
• Seuraamme energiankäyttöämme.
• Mittaamme ja tehostamme jatkuvasti paperien, painovärien, painopeltien ja muiden materiaalien käyttöä.
• Minimoimme materiaalihukkaa ja tehostamme hukkamateriaalin hyödyntämistä.
• Kehitämme palvelukokonaisuuksia, jotka vähentävät logistiikan aiheuttamaa ympäristörasitusta.

ClimatePartner-yhteistyön ansiosta vomme tarjota asiakkaillemme vaivattoman mahdollisuuden vähentää ympäristön kuormitusta ja hillitä ilmastonmuutosta. Kun asiakkaamme haluaa antaa panoksensa ympäristön hyväksi, hän voi tilata meiltä ilmastovaikutuksiltaan neutraalin painotuotteen. Me laskemme tilatun painotuotteen hiilijalanjäljen ja asiakkaamme kompensoi tuotteen hiilidioksidipäästöt osallistumalla kansainväliseen ympäristöprojektiin. Kyse on ennen kaikkea toiminnasta ilmaston hyväksi, sillä päästökaupan vaikutus painotyön kokonaishintaan on vain 1-2 prosenttia.

Lisäinfoa: juhani.saloranta@aldus.fi ja esa.pussinen@aldus.fi